کفپوش اپوکسی چیست؟ (صفر تا صد آشنایی با کفپوش های اپوکسی )

بازدید:97162

کفپوش اپوکسی چیست؟

سلام من تصمیم دارم تو این مقاله به شما توضیح بدم که کفپوش اپوکسی چیست؟ (epoxy flooring) و انواع روش‌های اجرای کفپوش اپوکسی و کاربردی‌های اون رو برای شما توضیح بدم. در ابتدا شما رو با تاریخچه‌ی مواد اپوکسی و ساختار شیمیایی این خانواده بزرگ آشنا می‌کنم. من سعی کردم به ساده‌ترین زبان ممکن در مورد این مواد و روش اجرای اون برای شما صحبت کنم؛ و سعی کردم وارد مباحث پیچیده شیمی مثل ساختار خانواده بسپار و پلیمرها  (polymer) که مواد اپوکسی از آنها ساخته‌شدن نشم چون دانستن اون به کسانی که در ابتدای مسیر یادگیری کف پوش اپوکسی هستند نه تنها کمکی که نمی کنه بلکه باعث میشه شما رو از مسیر اصلی هم دور کنه.

مقاله مرجع خانواده ی کفپوش های اپوکسی:

دوستان این مقاله مرجع من در مورد کفپوش های اپوکسی است و بامطالعه‌ی این مقاله به‌صورت کامل با این کفپوش ها و روش‌های اجرا و مزایا و معایب کفپوش اپوکسی آشنا می‌شوید و قولی که من به شما می تونم بدم بامطالعه و دیدن ویدیوهای این مقاله به‌صورت کامل چندین برابر مطالبی که کلاس‌های چند روزه‌ی یاد می‌گیرید اطلاعات صحیح و قابل استناد دریافت کنید و در صورتی که قصد دارید به صورت حرفه‌ای وارد این مهارت شوید من توصیه می‌کنم حتماً از دوره‌ی جامع آموزش اجرای کفپوش اپوکسی از صفر تا صد استفاده کنید.
من سعی می‌کنم به‌صورت مداوم این مطلب رو به‌ روز رسانی و آپدیت کنم تا بتونید از جدیدترین اطلاعات در مورد این نوع کفپوش استفاده کنید تاریخ آخرین به‌روزرسانی چهار شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ است.

در محصول جامع آموزش کفپوش اپوکسی چه موضوعاتی ارائه میشود ؟

گزارش جلسه اول دوره جامع آموزش کفپوش اپوکسی :

 

 

گزارش جلسه دوم دوره جامع آموزش کفپوش اپوکسی :

 

 

گزارش جلسه سوم دوره جامع آموزش کفپوش اپوکسی :

 

 

گزارش جلسه چهارم دوره جامع آموزش کفپوش اپوکسی :

 

 

کفپوش اپوکسی به زبان ساده:

اگر بخوام به زبان ساده و بدون پیچیده کردن مطلب و استفاده از اسامی شیمیایی پیچیده که اصلاً یادگرفتن اون برای یک مجری کفپوش اپوکسی کارایی هم ندارد. براتان توضیح بدم باید بگم که کفپوش های اپوکسی تشکیل‌شده از اجزای لای های رنگی است بسیار مقاوم که این مقاومت حاصل شده از ماده اولیه ی این رنگ است که رزین اپوکسی نام دارد. رزین اپوکسی یک مایع شیمیایی که بعد از مخلوط شدن با ماده سخت‌کننده (درواقع فعال‌کننده شیمیایی) آن به نام هاردنر به ماده‌ای سخت و مقاوم تبدیل می‌شود. به همین خاطر مواد اپوکسی را  یک ماده‌ی دوجزئی نام می‌برند.
_ برای اطلاعات بیشتر در مورد رزین های اپوکسی می توانید مقاله ی رزین اپوکسی چیست را مطالعه نمایید.

چرا مواد کفپوش اپوکسی دو جزئی نامیده می شوند:

دو جزئی به این معنی هستند که ماده‌ای مکمل به نام  هاردنر (که همان جزء دوم یا خشک‌کن آن است یا فعال‌کننده‌ی که بعد از ترکیب این دو مواد شیمیایی آن فعال‌شده و شروع به سفت شدن می‌کند مثل چسب‌های دوقلو) که در زمانی که می‌خواهیم از آن  استفاده کنیم هاردنر را با آن ترکیب می‌کنیم.

بعد ترکیب رزین اپوکسی با هاردنر شروع به فعل‌وانفعال شیمیایی می‌کند و مواد اپوکسی شروع به سخت شدن می‌کنند و زنجیره‌ی این مواد از بالا شروع به بسته شدن می‌کنند و مواد اپوکسی سخت می‌شوند ابتدا بعد از گذشت چند ساعت به حالت ژل تایم می‌رود و مواد به‌صورت ژل می‌شود و بعد از گذشت ۲۴ ساعت به‌صورت ظاهری خشک می‌شود و بعد از گذشت ۷ تا ۱۰ روز به‌سختی کامل می‌رسد.

توجه داشته باشید: در اجرای کفپوش اپوکسی از مواد رقیق‌کننده مانند تینر فوری استفاده نکنید چون باعث تغییر در ساختار مولکولی مواد اپوکسی می‌شود و مقامت و خواص شیمیایی آن عوض می‌شود.

باید دقت داشته باشیم که میران ترکیب مواد اپوکسی با هاردنر آن در شرکت‌های مختلف متفاوت است و معمولاً بر روی ظرف‌های اون ها نوشته‌شده است  میزان ترکیب این مواد بسیار مهم است و توصیه می‌کنم برای این کار از ترازوی دیجیتال استفاده کنید. چون اگر این مواد درست باهم ترکیب نشوند کفپوش شما هیچ موقع خشک نمی‌شود و به مشکلی بزرگی برمی‌خورد

تاریخچه ی کفپوش اپوکسی در جهان:

در سال ۱۹۰۹ میلادی که دانشمندان علم شیمی بعد از سنتز و ترکیب مواد شیمیایی باهم دیگه در دور ظرف آزمایش شون ماده‌ی لزج و چسب ناکی جمع می‌شد و می‌چسبید که اون رو ابتدا به‌عنوان یک ماده‌ی زائد و مزاحم می‌دانستن و اون رو تمیز می‌کردن و به دور می‌ریختن ولی بعد از مدتی متوجه شدن که از این ماده می تونن استفاده‌ی مفیدی هم ببرند پس در سال ۱۹۰۹ میلادی این ماده ثبت شد.
ولی بعد از سال‌ها تحقیق و مطالعه دانشمندی به نام پیر کاستان که در یک شرکت ساخت دندان‌های مصنوعی کار می‌کرد. توانست این رزین را به مقاومت و سختی بالایی برساند ولی از اون جایی که این رزین به درد دندان‌های مصنوعی نمی‌خورد طبق قوانین اون شرکت دندان‌سازی باید اطلاعات این دانشمند به بایگانی برده می‌شد و این تحقیقات مخدومه اعلام می‌شد؛ و از اون استفاده‌ای نمی‌کردن.

ولی این دانشمند نتوانست از سال‌ها تلاش و زحمت خودش چشم پوشی کنه  اون رو به بایگانی به فرسته. برای همین با پافشاری خودش و صحبت و مذاکره کردن با شرکت‌های مختلف بالاخره توانست شرکتی رو به اسم سیبا Ciba که یک شرکت سوئیسی بود و در ساخت رنگ فعالیت داشت قانع کنه که این رزین سختی و مقاومت بسیار بالایی داره و می تونیم به عنوان یک عایق از اون استفاده کنند؛ و بسیار ماده‌ی مقاومی در مقابل خردگی و ضربه و فشار و بسیار نفوذناپذیر است و در برابر اسیدها پس بعد از چند سال تحقیق و کار بر روی این رزین بالاخره در سال ۱۹۴۸ و بعد از ۱۰ سال کار این رزین به بازار آمد؛ و شروع کردن به ساخت موادی به اسم رزین اپوکسی

تاریخچه ی کفپوش اپوکسی در ایران:

در سال ۱۳۴۵ این رزین و مواد اپوکسی به ایران وارد شد؛ و حتی قبل از اون در سال ۱۳۳۸ آلمانی‌ها به‌صورت مستشاری وارد ایران شدند و کلی از پالایشگاه‌ها و اسلحه‌خانه‌ها و توپخانه‌ها و مراکز مهم کشورمان رو توست کفپوش اپوکسی و کفپوشهای صنعتی مثل کفپوش های انتی استاتیک کفپوش کردند؛ و به این شکل بود که مواد اپوکسی کشف شود و اختراع شد و به کشور ما وارد شد.

 خانواده ی مواد کفپوش اپوکسی ؟

مورد مهم دیگه ای که باید به اون توجه داشته باشیم اینکه خانواده ی مواد اپوکسی از دو گروه تشکیل شدند مواد پلی آمین و مواد پلی آمید و نکته‌ای که باید همیشه به آن توجه داشته باشید. اینکه مواد پلی آمید رو نمی شه قطر داد و معمولاً به‌صورت یک‌لایه‌ی نازک از آن استفاده می‌کنند و به علت ضد اسیدی و خاصیت آنتی باکتریال آن بیشتر در موارد مثل آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و لوله‌های صنعتی و … از آن استفاده می‌شود. چون این مواد گزینه‌ی مطلوبی برای پیشگیری از خوردگی و زنگ‌زدگی هستند. ولی مواد پلی آمین رو هرچقدر که بخواهیم می تونیم بهش قطر بدیم که مواد اصلی کفپوش های پلی آمین‌ها هستند.

مهم ترین نکته در زمان خرید مواد کفپوش اپوکسی:

پس در زمان خرید مواد اپوکسی (موادی که می‌خواهیم به آن قطر بدیم مثل لایه‌ی میانی و لایه‌ی نهایی و لاک اپوکسی باید به فروشنده بگوییم: که پلی آمین اون مواد رو به ما بده. پلی آمین‌ها حتی در ساخت اشیاء تزیینی هم استفاده می‌شود  و در مواردی مثل استفاده از پرایمر اپوکسی( لایه‌ی آماده‌سازی ) چون پرایمری که ما برای اجرای کفپوش از آن استفاده می کنیم از خانواده‌ی پلی آمید است. باید دقت کنید که بیشتر از یک میلی‌متر قطر نگیرد و یا تجمع نکند.
مثلاً در خلل و فرج‌های زیرا سطح زیر آن خشک نمی‌شود و بعد از اتمام کار کفپوش اپوکسی آن سطح باد می‌کند.

کفپوش اپوکسی

ساختار شیمیایی کفپوش اپوکسی :

لطفاً این بخش رو با دقت بخونید چون خیلی مهمه : مولکول اپوکسی تشکیل‌شده از دو اتم کربن و یک اتم اکسیژن دیگر که به هم پیوند می‌خورند و ساختار حلقویی محکمی را پدید می‌آورند و پیچیده ترین ترکیب‌های از همین مشخصه قابل درک و شناسایی است.

و اگر همین رو بخوام به زبان ساده بگم : هرکدام از ملکول های اپوکسی مثل یک‌دانه های زنجیر هستد که رو سطح کار ریخته می‌شوند و این ملکول ها در واکنش‌های شیمیایی با هاردنر که همان ماده‌ی فعال‌کننده و یا سخت‌کننده‌ی آن است با دانه‌های اطراف خود شروع به متصل شدن می‌کنند. و شبکه‌ای یکپارچه به وجود می‌آورند نکته‌ی مهمی که در این موضوع ما باید بدانیم اینکه این دانه‌ها از بالا به هم وصل می‌شوند . پس یعنی مواد از بالا شروع به سخت شدن می‌کنند. و زیر آن هنوز خشک نشده و نکته دوم اینجاست که آخرین دانه‌های این زنجیر باید به سطحی هم‌جنس خودش پیوند بخورد و یا به سطحی زبر و خشن نفوذ کند این یکی از مهم‌ترین نکاتی است که باید در مورد کفپوش های اپوکسی بدانید.

باید دقت داشت که زمان مخلوط کردن هاردنر یا همان فعال‌کننده – سخت‌کننده – جز دوم با مواد اپوکسی به‌خوبی مخلوط شود و برای این کار از همزن برقی یا یک چوب رنگ (یک چوب یا میله ) استفاده کنیم. تا ماده‌ای یکنواخت به دست آید تا سطح یکپارچه خشک شود.

ویژگی‌های مواد کفپوش اپوکسی:

کفپوش اپوکسی بعدازاین که کاملاً خشک شدند قابل شستشو هستند و به علت داشتن خاصیت کشسانی و انعطاف‌پذیری که دارند. در زمان تغییر شکل سطح زیرین و در مقابله ضربه مقاومت زیادی دارند و نکته‌ای که باید در مورد مواد اپوکسی رعایت کنید. اینکه این مواد فشار مثبت عمل می‌کنند یعنی هر مقدار آب روی سطح آن باشد مشکلی ندارد. ولی اگر آب به زیر آن نفوذ کند یا سطح زیر رطوبت داشته باشد مواد اپوکسی این فشار رو تحمل نمی‌کنند و کفپوش باد می‌کند. و این به دلیل املاح آمین داخل آب هستش که به مواد آمین داخل کفپوش فشار می‌آوردند. (من بعداً مفصل در مورد این موضوع صحبت می‌کنم)

کفپوش اپوکسی

اجرای کفپوش های اپوکسی:

کفپوش های  اپوکسی به دسته‌های زیادی تقسیم می‌شوند و نمیشه برای اجرای همه‌ی اون ها یک فرمول اجرایی مشخص داد و نحوه‌ی اجرای هرکدام با هم فرق دارد.
ما می تونیم کفپوش های اپوکسی رو اینجوری تقسیم‌بندی کنیم:
کفپوش های صنعتی مثل: کفپوش های پارکینگی و کارخانه جات و کارگاه‌ها و ورزشگاهی (فلکسی بل) و بیمارستانی (آنتی استاتیک) و پلی یورتان (آنتی یوی) و …
کفپوش های دکوراتیو مثل: کفپوش سه‌ بعدی و طرح‌های افکتی (ابر و باد) و استیکری و اکلیلی و گرانیتی و شب تاب (فلورسنت) و … تقسیم می‌شوند.
شما می تونید برای مطالعه ی بیشتر در زمینه کفپوش های اپوکسی به سایت ویکی پدیا هم مراجعه کنید.

کفپوش اپوکسی دکوراتیو به دسته‌های زیر تقسیم می‌شود:

  • کفپوش اپوکسی ساده
  • کفپوش اپوکسی استیکری
  • کفپوش اپوکسی ابروباد یا افکتی
  • کفپوش اپوکسی ابروباد ترکیبی
  • کفپوش اپوکسی گرانیتی
  • کفپوش اپوکسی اکلیلی
  • کفپوش اپوکسی پولکی
  • کفپوش اپوکسی دانه شیشه‌ای
  • کفپوش سه‌ بعدی یا چاپی (که در مقاله‌ی جامع به این مدل کفپوش پرداخته‌ایم)

برای ورود به مقاله ی کفپوش اپوکسی سه بعدی بر روی متن کلیک کنید.

اماکنی که معمولاً از کفپوش اپوکسی استفاده می‌کنند:

  • اماکن مسکونی
  • مراکز لوکس تجاری
  • هتل‌ها
  • فروشگاه و مرکز تجاری
  • استودیوهای تلویزیونی
  • مراکز مستعد داشتن کفپوش لوکس شیک و دکوراتیو
  • پارکینگ‌های عمومی
  • کارخانه‌ها و تولیدی‌ها
  • ورزشگاه‌ها و زمین‌های ورزشی

نحوه ی اجرای کفپوش اپوکسی صنعتی:

کفپوش های صنعتی شامل کفپوش های رنگی هستند مثل رنگ آبی خاکستری قرمز و سفید و همه ی رنگ هایی که در رال رنگ هایی اپوکسی هست براتون کاتالوگ اون رو قرار دادم

مرحله‌ی اول بررسی محلی که قصد اجرای کفپوش اپوکسی را داریم :

باید تمام شرایط را بررسی کنیم و باید سطحی که می‌خواهیم کار اپوکسی انجام بدیم یه برسی یا بازبینی داشته باشیم در مورد برسی سطحی که می خوایم کفپوش روی اون اجرا بکنیم باید یک سطح زبر و تراز باشد  تراز باشد یعنی سطح که می خوایم اجرا انجام بشه مثلاً اگر یک سالن یا یه محیط اجرایی باشد این سطح ما باید نسبت به افق هم راستا باشد و اگر هم شیب داره یه شیب خیلی ملایم و کمی رو داشته باشه.

بعد از برسی سطح اولیه مرحله‌ی سنجش رطوبت و مقدار آلودگی در محیط که کار در آن اجرا می‌شود. باید بررسی کرد اگر محیطمان محیط مرطوبی باشد.  منظورم رطوبت محیطی موجود در هوا نیست رطوبت در کف زمین اگر بیشتر از دو دهم باشد اون سطح باید در زمان اجرا از پرایمر های خاصی استفاده شود. که رطوبت از آن به لایه‌های بالا نفوذ نکند (میزان رطوبت رو می تونید با دستگاه رطوبت‌سنج هم‌اندازه بگیرید ولی نیاز واجبی به این دستگاه نیست و می‌توان به‌راحتی تشخص داد که یک سطح رطوبت دارد یا خیر) اگر رطوبت به مواد پلی آمین نرسد مشکلی ایجاد نمی‌کند ولی وقتی برسد واکنش شیمیایی ایجاد می‌کند که حتماً در بخش خودش در این مورد ابن صحبت می‌کنم.

مرحله‌ی دوم پاکسازی محیط :

وقتی می‌خواهیم مکان هایی مثل پارکینگ‌ها و کف کارخانه جات و تعمیرگاه‌ها و … رو کفپوش کنیم اول باید گردوغبار و جرم‌ها و روغن و لای و رو از روی زمین چسبیده رو تمیز کنیم می تونیم به چند روش عمل کنیم روش اول اگر جرم کم باشد بهترین راه شستن با آب و تاید هستش و اگر اون جرم و کثیفی بیشتر از حد مجاز باشد و به حالت لای به زمین چسبیده باشد می تونید قبل از شستشوی کامل از جوهر نمک رقیق شده در آب هم استفاده کنید (به میزان مساوی با آب رقیق کنید)

نکته‌ی مهم: بعضی از افراد این آلودگی‌ها را با تینر فوری پاک می‌کنند و به علت خطرات زیاد استفاده کردن از اون من به هیچ وجه استفاده از اون رو توصیه نمی‌کنم. به این خاطر که گاز تینر فوری در هوا پخش می‌شود و موجب آتش‌سوزی خواهد شد.
در سالن‌های صنعتی که نیازی به کفپوش های اپوکسی صنعتی دارند سطح بتنی بهترین گزینه برای اجرا می‌باشد.

یک تجربه: در مکان هایی که چربی انباشته شده و پاکسازی به وسیله شستشو سخت است از یک راه حل بسیار کم هزینه می توان استفاده کرد.
استفاده از حرارت شعله: با استفاده از شعله تمام چربی های سطح کار را بسوزانید و به راحتی روز بعد با یک جارو و شستشوی کف را کاملا عاری از چربی بنمایید.

معمولاً در مکان‌های صنعتی که خرابی سطح زیاد است بهتر است بعد از پاک‌سازی و خشک شدن سطح ابتدا زیرسازی و ترمیم شود و بعد ساب زده شود.

کفپوش اپوکسی

روش زیرسازی و ترمیم سطح:

برای هم‌پوشانی درزها و شکاف‌ها کمتر از ۳ میلی‌متر از بتونه‌ی اپوکسی و برای ترک و شکاف‌های بیشتر از ۳ میلی‌متر و یا جاهایی که سطح قلوه‌کن شده باشد از گروت اپوکسی استفاده می‌کنیم.

دقت کنید که نیازی نیست همه‌ی سطح را بتونه کنیم فقط کافی است درزها و ترک‌ها گرفته شود. یادتون باشه ما برای اجرا به یه سطح زبر نیاز داریم و در مراحل بعد سطح صاف و یکنواخت می‌شود.

 ببینید یه اصطلاحی رواج پیداکرده به نام ماستیک که مال کساییِ که فیلم‌هایی رو دیدن در مورداجرای لایه‌ی میانی وقتی دیدن داره فرد رنگ رو با لیسه می کشه روی سطح کار با اطلاعاتی که از نقاشی ساختمان دارند. فکر می کنند داره بتونه‌ی ماستیک اجرای می کنه باید اینجا این مورد رو بگم که ما در اپوکسی بتونه‌ی یکپارچه نداریم؛ و فقط کافیه درزها گرفته شود و در مورد اون کار با لیسه باید بگم که اون لیسه ها ی شیاد داره که برای پخش کردن یکنواخت مواد از اون استفاده می‌شود.

دقت کنید که ساختن بتونه فقط با مواد اپوکسی انجام می‌شود و تمام روش‌هایی که غیرازاین به شما گفته می‌شود. مثلاً استفاده از چسب چوب و سیمان یا بتونه کناف و… غیراستاندارد است و اجرای بتونه و اصلاح سطح در اپوکسی قبل از اجرای لایه‌ی پرایمر هستش.

مرحله‌ی اجرای ساب زدن سطح کار :

برای هم‌سطح کردن و زبر کردن سطح کارمون باید ساب بزنیم اگر مقدار سطح شما زیاد باشد. می‌توانید از افرادی که شغلشون تخصصی کف‌سابی هستش کمک بگیرید. و بعد از ساب زدن باید گردوغباری که بر روی سطح به خاطر ساب زدن مانده رو تمیز کنیم. (چون گرد غبار باعث میشه مواد به خوبی به سطح نچسبند) بهترین راه برای پاک کردن گردوغبار شستن کل سطح با آب خالی هستش و بعد باید بزاریم تا سطح مون کاملاً خشک بشه حد اقل یکی دو روزی باید صبر کنیم.

مرحله‌ی اجرای پرایمر بر روی سطح کار :

دقت کنید که پرایمر ها از جنس پلی آمید هستند و نمی‌توان به آن قطر داد چون خشک نمی‌شود و در مرحله بعد کار به مشکل می‌خورید. شما می تونید پرایمر رو با غلطک حوله‌ای اجرا کنید فقط باید دقت داشته باشید پرایمر جایی تجمع پیدا نکند.

پرایمر دو تا کار انجام میرده :

  • اول _ اینکه نفوذ می کنه به سطح کارمون و اونو سیر آب می کنه و باعث میشه لایه میانی به داخل سطح فروکش نکنه.
  • دوم _ اینکه مثل چسب دوطرفه عمل میکنه و باعث میشه لایه‌های اپوکسی بهتر به سطح بچسبد.

ولی دقت داشته باشید که کار اصلی پرایمر سیر آب کردن سطح است. و اگر سطح منافذ بازی نداشته باشد. برای نفوذ پرایمر مثل سنگ اجرای پرایمر روی همچین سطحی بعداً برامون مشکل‌ساز و کفپوش از روی کار بلند می‌شود.

بعد از اجرای پرایمر معمولاً ۴ تا ۶ ساعت طول می‌کشد تا پرایمر خشک شود.

مرحله‌ی اجرای لایه‌ی میانی کفپوش اپوکسی :

لایه‌ی میانی که در واقع مهم تریت قست کار است را روی سطح کار اجرا می‌کنیم. و اگر در اجرای آن بی دقتی شود صد در صد کفپوش دچار مشکل میشود. این لایه مقاومت مکانیکی بسیاز زیادی به کار می‌دهد و از روی زمین به راحتی جدا نمی‌شود. که البته مشکلی هم ایجاد نمی‌شود ولی برای مکان‌هایی مثل کارگاه‌ها و کارخانه جات که به مقاومت فیزیکی سطح نیاز دارن (چون مدام در این مکان‌ها ماشین‌های لیفتراک بارهای سنگین جابه‌جا می‌کنند) لازمه که لایه‌ی میانی حتماً اجرا شود.

نکته: برای استقامت کف در بعضی مکان ها از مش استفاده می شود. مش در لایه ی میانی به کار گرفته می شود. و سبب استحکام کف و البته صرفه جویی در مقدار مصرف رنگ می شود. جنس مش از فایبر گلاس هستش. و معمولا در رمپ پارکینگ برای جلو گیری از روان شدن رنگ و شره کردن مواد از مش و سیلیس همزمان در لایه ی میانی استفاده می شود.

کفپوش اپوکسی

مرحله‌ی اجرای لایه‌ی نهایی:

بعد از اجرای لایه‌ی میانی لایه‌ی نهایی یا همان رنگ اپوکسی رو اجرا می‌کنیم
مشاهده رال رنگ کفپوش های اپوکسی

مزایای کفپوش های اپوکسی :

  • تمیز کردن آسان کفپوش اپوکسی: به دلیل نداشتن درزی که باکتری‌ها بتوانند در آن رشد کنند و به راحتی می‌توان خاک و گرد و غبار آن را تمیز کرد. و این پوشش‌ها مقاومت بالایی در مقابل حرارت دارند و می‌توان به‌راحتی آن را با بخار شو شستشو داد
  • دوام و طول عمر بالا : کفپوش اپوکسی محافظ بتن کف می‌باشد و به دلیل عدم جذب رطوبت کارایی کفپوش را برای مدت طولانی افزایش می‌دهد.
  • جذاب زیبا دل‌انگیز : کفپوش اپوکسی با طرح‌ها و رنگ‌های بی‌شماری که می‌توان با آن خلق کرد چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کند.
  • بهبود ایمینی در محل کار : کفپوش اپوکسی مقاوم در برابر لغزش و غیرقابل اشتعال می‌باشد . علاوه بر این براق بودن آن می‌تواند روشنایی محیط را ۳۰۰ درصد افزایش دهد.
  • تحمل تأثیرات ترافیک بالای : سیستم کفپوش اپوکسی با تنوع طرح و رنگ برای مناطق ایمینی و مناطق ترافیک و رفت‌وآمد لیفتراک و مناطق کار و همچنین کاهش سایش در وسایل نقلیه حمل‌ونقل موجب حرکت سریع مواد می‌شود که باعث افزایش بهره‌وری می‌شود.
  • سازگار با محیط زیست : کفپوش اپوکسی جزء مصالح ساختمانی غیر سمی است و سازگار با محیط زیست برای شرکت‌های علاقه‌مند به محیط زیست یک انتخاب عالی است.
  • مقرون‌به‌صرفه بودن : کفپوش اپوکسی پس از نصب و اجرا سطحی بادوام و سخت ایجاد می‌کند که نیاز به نگهداری کمی دارد و هزینه‌های شرکت را پایین می‌آورد.
  • ضریب مقاومت بالای حرارتی : که بین منفی ۴۰ تا مثبت ۱۲۰ درجه سانتی گراد می‌باشد.

معایب کفپوش های اپوکسی:

  • کفپوش اپوکسی بالقوه و چنانچه خوب اجرا شود و از متریال درجه یک در آن به کار برده شود از همه مهم تر شرایط نگهداری آن رعایت شود عیبی ندارد.
  • البته به جر دوتا مورد که مربوط به نکات دیگر است.

۱_ قیمت کفپوش: قسمت کفپوش اپوکسی به نسبت کفپوش های دیگر که استفاده از آن مرسوم بوده در گذشته مقداری بالاتر است.
۲_ مدت زمان اجرا: به دلیل لایه لایه بودن کفپوش و زمان خشک شدن هر لایه زمان اجرای آن به نسبت کاشی و سرامیک و پارکت طولانی تر هستش. و اکثرا موقع اجرا ۳ تا ۷ روز طول می کشد.
و باید دقت داشته باشیم که با کوچک ترین اشتباه در اجرا به مشکل بزرگی بر می خوریم و باید در ترکیب مواد و خرید لواز نهایت دقت رو بکنیم.

در قسمت ها بعدی این مقاله کفپوش های سالن‌های ورزشی یا همون کفپوش های فلکسی بل و کفپوش های بیمارستانی یا همون آنتی استاتیک , پلی یورتان ( انتی یوی ) و … رو کامل با نحوه‌ی اجراش رو بهتون توضیح می دهم.  و یکم هم در مورد نکات و  ویژگی‌های کفپوش اپوکسی که می تونید در اون ایجاد کنید با شما صحبت می‌کنم. حتماً سؤالات خودتون رو در پایین همین صفحه از من بپرسید تا در قسمت دوم به اون ها جواب بدم.

قیمت کفپوش اپوکسی

از اونجایی که این اولین مقاله‌ی مرجع من در مورد کفپوش های اپوکسی هستش  قصد دارم. قیمت های کفپوش های اپوکسی یعنی هزینه‌ی اجرا و تمام مواد و مصالح رو از معتبرترین شرکت‌های واردکننده در مقاله ای جداگانه معرفی کنیو و قیمت ها را در این قسمت بروز نگاه داریم

برای اطلاعات بیشتر لطفا به مقاله قیمت کفپوش اپوکسی مراجعه فرمایید

دوستان عزیزم بی‌صبرانه منتظر نظرات پیشنهادات انتقادات و تجربیات خوبتون در قسمت نظرات همین صفحه هستند

نظر اساتید در مورد آموزش کفپوش اپوکسی

آموزش کفپوش اپوکسی

واکنش شما به این مقاله چیست؟
+1
6
+1
1
+1
2

محبوب ترین محصولات آموزشی آنلاین

مشاهده همه محصولات آموزشی
Warranty

دیدگاه های کاربران

14 دیدگاه

منتظر نظرات، تجربیات و سوالات خوبتان هستیم :)


  1. محمد دهقان

    سلام ، صفحه پرداخت بانک مینویسه
    پذیرنده نامعتبر میباشد

    • احسان محمد بیگی

      با سلام و وقت بخیر متاسفانه درگاه های بانکی ملت و شاپرک در راستای طرح صیانت و اینرنت ملی در درگاه های بانکی اختلال ایجاد کرده اند
      این مشکل به زودی بر طرف میشود و شما می تونید به صورت مستقیم با جناب محمد بیگی مدیر سایت و مدرس دوره در ارتباط باشید
      09156480407 محمد بیگی

  2. احسان محمد بیگی

    سلام محمد بیگی هستم مدیر سایت آقای دکور می تونید سوالات تون رو در مورد کفپوش اپوکسی از من اینجا بپرسید

  3. samsimmirhaj

    شما خودتون میگید “این ویدئوها تبلیغاتی هستند وبرای اموزش نیستند,بس جرا تبلیغ سایت فایل ۱۱۸ را میکنید . من تمام فایلهای مربوط به اموزش کفبوش ۳بعدی را بامبلغ۳۰۰۰۰۰تومان خریدم الان متوجه شدم دقیقا همین فیلمهایی هستند که شما اینجا کزاشتین ؟خدایا جقدر ناامید کنندست.واقعا متاسفم برای خودم

    • احسان محمد بیگی

      سلام
      من احسان محمد بیگی هستم مدیر سایت اقای دکور
      متاسفانه روزانه چندین نفر با من تماس می گیرند که سایت فلان چند تا ویدیو از یوتویوپ و یا سایت های خارجی برداشته و به ما به عنوان فیلم آموزش کفپوش اپوکسی فروخته و یا برای ما کلاس گذاشته و تو اون کلاس هیچی یاد نداده
      من واقعا نمی دونم چی بگم چون متاسفانه اون فرد سرتون کلاه گذاشته در صورتی که می تونید پولتون رو عودت بگیرید
      من به این خاطر این ویدیو ها رو گذاشتم و در ابتدا و انتهای همه ی اونها هم تاکید کردم که افراد بیشتری مثل شما به دام این افراد شیاد نیوفتن
      در صورتی که بخوایین اموزش ببینید از اون جایی که من زمان اموزش حضوری ندارم و هیچ مجری با تجربه ای رو هم نمیشناسم که زمان باز برای اموزش داشته باشه این اموزش رو دارم به صورت ویدیویی تهیه می کنم
      در صورتی که تمایل داشتید می تونید از این دوره استفاده کنید. که گارانتی بازگشت وجه تا دو برابر وجه پرداختی رو داره
      و خواهش می کنم همیشه قبل از خرید هر چیزی تحقیق تون رو کامل کنید در مورد اون موضوع و عجله نکنید .
      انشا الله موفق و پیروز باشید

  4. Hossein khademi

  5. امید میرزایی

    مطالب سایتتون خیلی عالیه
    لطفا هزینه های مصالح و اجرا کفپوش های سه بعدی و دکوراتیو رو توضیح بدید

  6. hasantaash

    با سلام و ممنون از اطلاعات خوب و مفیدی که در سایت قرار دادید
    لطفا اگه ممکنه بفرمایید در زمان تولید رزین کفپوش اپوکسی از چه حلالهایی استفاده میشه و آیا رزین کفپوش اپوکسی هم داریم که در زمان اجرا بشه با تینر یا هر حلال دیگه اون رو رقیق کرد؟ آخه میگن اپوکسی کفپوش رو فقط زمان تولید میشه رقیق کرد و زمان اجرا نمیشه اون رو رقیق کرد و برای شل کردن اون باید با حرارت غیر مستقیم آب داغ شل بشه.

    • احسان محمد بیگی

      با سلام
      رزین یا همان لاک اپوکسی یک ماده ی دو جزعی هستش این یعنی رزین رو فقط میشه با هاردنر ( خشک کن ) مخلوط کرد با اضافه کردن جز سوم مثل تینر اپوکسی تغییر در ساختار اون بوجود میاد و خواص خودش رو از دست می دهد.
      بهترین راه نرم کردن رزین با گرم کردن اونه که با حرارت شعله ی مستقیم روی ان است ( نکته ی مهم شعله مستقیم هیچ اسیبی به رزین در حال اجرا نمی رساند و رزین قابل اشتعال نیست )

      • hasantaash

        اینکه رزین کفپوش اپوکسی با شعله مستقیم مشتعل نمیشه با نظرتون موافقم؛ اما سرعت پخت (کیورینگ) سطح افزایش پیدا میکنه و این ممکنه مانع خروج حباب از بخش زیرین بشه؟ ممنون میشم اگه نظر خودتون رو بگید.

  7. buildboard

    مطلب بسیار جالبی بود و استفاده کردم لطفا در مورد کفپوش اپوکسی پارکینگی هم یه مقدار توضیح بدین خیلی متشکرم ممنونم.

  8. امیر

    بسیار عالی کامل و جامع در مورد کفپوش اپوکسی توضیح دادین ممنونم لطفا کمی هم در مورد کفپوش سه بعدی توضیح بدین لطفا
    در صورت تمایل بنده اعلام آماده همکاری میکنم باشما

  9. rsotoudeh93

    سلام، محتوای سایتتون عالیه،

بتونه کاری و درزگیری کناف

بتونه کاری و درزگیری کناف

رزین اپوکسی

رزین اپوکسی چیست؟ (مینی دوره رایگان رزین اپوکسی)